Uygulamayı indir

Görsel Sanatlar Testi · Normal 1 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Görsel Sanatlar · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Performans sanatçısı Marina Abramović hangi ülke kökenlidir?

    Cevap: Sırbistan

  2. 2. "Rönesans" kelimesi kök olarak hangi anlama gelir?

    Cevap: Yeniden doğuş

  3. 3. 'Öpücük' (The Kiss) adlı altın yaldızlı tablonun ressamı kimdir?

    Cevap: Gustav Klimt

  4. 4. Diego Velázquez hangi ülkenin ressamıdır?

    Cevap: İspanya

  5. 5. İki yılda bir düzenlenen büyük uluslararası sanat sergilerine ne ad verilir?

    Cevap: Bienal

  6. 6. Bir binanın kuşbakışı, yukarıdan çizilmiş teknik çizimi nasıl adlandırılır?

    Cevap: Plan

  7. 7. Leonardo da Vinci hangi ülkede doğmuştur?

    Cevap: İtalya

  8. 8. Vatikan'daki Sistine Şapeli'nin tavan fresklerini yapan sanatçı kimdir?

    Cevap: Michelangelo

Görsel Sanatlar kategorisindeki diğer testler: Görsel Sanatlar Testi · Karışık 1 · Görsel Sanatlar Testi · Karışık 2 · Görsel Sanatlar Testi · Normal 2 · Görsel Sanatlar Testi · Zor 1 · Görsel Sanatlar Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.