Uygulamayı indir

Coğrafya Testi · Karışık 1 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Coğrafya · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Türkiye ile Yunanistan arasında yer alan deniz hangisidir?

    Cevap: Ege Denizi

  2. 2. Maldivler hangi okyanusta yer alan bir ada ülkesidir?

    Cevap: Hint Okyanusu

  3. 3. Beyaz travertenleriyle ünlü Pamukkale hangi ilimizdedir?

    Cevap: Denizli

  4. 4. Sapanca Gölü hangi ilimizdedir?

    Cevap: Sakarya

  5. 5. Büyük Kanyon'u (Grand Canyon) milyonlarca yılda oyan nehir hangisidir?

    Cevap: Colorado

  6. 6. Aizanoi Antik Kenti hangi ilimizdedir?

    Cevap: Kütahya

  7. 7. Birleşmiş Milletler (BM) bayrağının zemin rengi hangisidir?

    Cevap: Açık mavi

  8. 8. Big Ben olarak bilinen ünlü saat kulesi hangi şehirdedir?

    Cevap: Londra

Coğrafya kategorisindeki diğer testler: Coğrafya Testi · Karışık 2 · Coğrafya Testi · Normal 1 · Coğrafya Testi · Normal 2 · Coğrafya Testi · Zor 1 · Coğrafya Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.