Uygulamayı indir

Sinema & Dizi Testi · Zor 1 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Sinema & Dizi · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. 'Muhteşem Hayat' (It's a Wonderful Life) filminin yönetmeni kimdir?

    Cevap: Frank Capra

  2. 2. 'Rıhtımlar Üzerinde' (On the Waterfront) filminin yönetmeni kimdir?

    Cevap: Elia Kazan

  3. 3. 'Kuzuların Sessizliği' filminin yönetmeni kimdir?

    Cevap: Jonathan Demme

  4. 4. 'İtirazım Var' filminin yönetmeni kimdir?

    Cevap: Onur Ünlü

  5. 5. 'Muhsin Bey' filminde caz müzisyeni Muhsin Bey rolünü kim canlandırmıştır?

    Cevap: Şener Şen

  6. 6. 'Psycho' filmindeki ünlü duş sahnesinde öldürülen karakteri canlandıran oyuncu kimdir?

    Cevap: Janet Leigh

  7. 7. 1929'da düzenlenen ilk Oscar töreninde 'En İyi Film' ödülünü kazanan yapım hangisidir?

    Cevap: Wings

  8. 8. Türkiye'de 'Altın Kelebek Ödülleri' hangi gazete tarafından düzenlenmektedir?

    Cevap: Hürriyet

Sinema & Dizi kategorisindeki diğer testler: Sinema & Dizi Testi · Karışık 1 · Sinema & Dizi Testi · Karışık 2 · Sinema & Dizi Testi · Normal 1 · Sinema & Dizi Testi · Normal 2 · Sinema & Dizi Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.