Uygulamayı indir

Seyahat Testi · Normal 2 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Seyahat · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Karnavalıyla dünyaca ünlü Brezilya şehri hangisidir?

    Cevap: Rio de Janeiro

  2. 2. Kunsthistorisches (Sanat Tarihi) Müzesi hangi şehirdedir?

    Cevap: Viyana

  3. 3. Bir uçurumun kenarına inşa edilmiş 'Kaplan Yuvası' manastırı hangi ülkededir?

    Cevap: Bhutan

  4. 4. Antalya hangi ülkenin en popüler tatil şehirlerinden biridir?

    Cevap: Türkiye

  5. 5. Sentosa Adası hangi ülkeye aittir?

    Cevap: Singapur

  6. 6. Dünyanın en ünlü gayzerlerinden 'Old Faithful' hangi milli parkta bulunur?

    Cevap: Yellowstone

  7. 7. Bazı ülkelere girebilmek için önceden alınması gereken giriş iznine ne denir?

    Cevap: Vize

  8. 8. Kuzey Amerika'nın en yüksek zirvesi olan Denali hangi ABD eyaletindedir?

    Cevap: Alaska

Seyahat kategorisindeki diğer testler: Seyahat Testi · Karışık 1 · Seyahat Testi · Karışık 2 · Seyahat Testi · Normal 1 · Seyahat Testi · Zor 1 · Seyahat Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.