Uygulamayı indir

Futbol Testi · Zor 1 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Futbol · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Türkiye, EURO 2000 çeyrek finalinde hangi ülkeye elenmiştir?

    Cevap: Portekiz

  2. 2. 1970 Dünya Kupası'nda 10 golle gol kralı olan Alman efsane kimdir?

    Cevap: Gerd Müller

  3. 3. 1960'ta düzenlenen ilk Avrupa Futbol Şampiyonası'nı hangi ülke kazanmıştır?

    Cevap: Sovyetler Birliği

  4. 4. 2002 Dünya Kupası grup maçında Brezilya'ya karşı gol atan Türk futbolcu kimdir?

    Cevap: Hasan Şaş

  5. 5. Hem futbolda hem basketbolda forma giymiş, "Sinyor" lakaplı Fenerbahçe efsanesi kimdir?

    Cevap: Can Bartu

  6. 6. İlk Copa América turnuvası 1916'da düzenlenmiş ve hangi ülke tarafından kazanılmıştır?

    Cevap: Uruguay

  7. 7. EURO 1992'de turnuvaya sonradan dahil edilmesine rağmen şampiyon olan ülke hangisidir?

    Cevap: Danimarka

  8. 8. Manchester United kulübünün kuruluşundaki ilk adı nedir?

    Cevap: Newton Heath

Futbol kategorisindeki diğer testler: Futbol Testi · Karışık 1 · Futbol Testi · Karışık 2 · Futbol Testi · Normal 1 · Futbol Testi · Normal 2 · Futbol Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.