Uygulamayı indir

Diğer Sporlar Testi · Karışık 2 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Diğer Sporlar · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Grand Slam turnuvalarından Amerika Açık (US Open) hangi zemin türünde oynanır?

    Cevap: Sert kort

  2. 2. Kırkpınar Yağlı Güreşleri geleneksel olarak hangi ilimizde düzenlenir?

    Cevap: Edirne

  3. 3. Voleybolda blok hariç, bir oyuncu art arda topa en fazla kaç kez dokunabilir?

    Cevap: 1

  4. 4. Rugby sporunda kullanılan topun şekli nasıldır?

    Cevap: Oval

  5. 5. 1956 Yaz Olimpiyat Oyunları'na hangi şehir ev sahipliği yapmıştır?

    Cevap: Melbourne

  6. 6. F1 efsanesi Niki Lauda hangi ülkenin vatandaşıydı?

    Cevap: Avusturya

  7. 7. NBA'de standart bir basketbol sahasının uzunluğu yaklaşık kaç fittir (yaklaşık 28.65 metre)?

    Cevap: 94 fit

  8. 8. 1968 Yaz Olimpiyat Oyunları'na hangi şehir ev sahipliği yapmıştır?

    Cevap: Mexico City

Diğer Sporlar kategorisindeki diğer testler: Diğer Sporlar Testi · Karışık 1 · Diğer Sporlar Testi · Normal 1 · Diğer Sporlar Testi · Normal 2 · Diğer Sporlar Testi · Zor 1 · Diğer Sporlar Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.