Uygulamayı indir

Ülkeler/Bayraklar Testi · Zor 1 · 8 Soru

Her soruya 15 saniye. Süre dolarsa soru yanlış sayılır — hazır ol.

Hazır mısın?

Ülkeler/Bayraklar · 8 soru · soru başına 15 saniye

İpucu: 1-2-3-4 tuşlarıyla da oynayabilirsin.

Bu testteki sorular ve cevapları

Önce oynamak istiyorsan yukarıdan başla — aşağıda tüm cevaplar açık.

  1. 1. Antananarivo hangi ülkenin başkentidir?

    Cevap: Madagaskar

  2. 2. Belize'nin başkenti neresidir?

    Cevap: Belmopan

  3. 3. Karadağ'ın başkenti neresidir?

    Cevap: Podgorica

  4. 4. Esvatini'nin başkenti neresidir?

    Cevap: Mbabane

  5. 5. Pasifik'in taş kemeri Ha'amonga 'a Maui hangi ülkededir?

    Cevap: Tonga

  6. 6. Orta Afrika Cumhuriyeti'nin başkenti neresidir?

    Cevap: Bangui

  7. 7. Ada-otel Sveti Stefan hangi ülkededir?

    Cevap: Karadağ

  8. 8. Dağ gorillerinin yaşadığı Bwindi "Aşılmaz Ormanı" hangi ülkededir?

    Cevap: Uganda

Ülkeler/Bayraklar kategorisindeki diğer testler: Ülkeler/Bayraklar Testi · Karışık 1 · Ülkeler/Bayraklar Testi · Karışık 2 · Ülkeler/Bayraklar Testi · Normal 1 · Ülkeler/Bayraklar Testi · Normal 2 · Ülkeler/Bayraklar Testi · Zor 2 — ya da tüm testler.

Daha fazlası için: Quizo22 kategori, 15.000+ soru, gerçek rakipler.